La Caffettiera Stioppeta (A felrobbant kávéfőző)

Az ELTE olasz tanszéki kamarakórusa próba: Péntek 17:30-19:30-ig, Múzeum krt. 6-8, C ép. 277. 2004. augusztusán Perugiában alakult a társaság, egy sajnálatos konyhai baleset napján… Eredetileg csak a maguk örömére énekeltek, majd az egyetem zenetörténet professzora, Stefano Ragni ösztönzésére felléptek az egyetem „Aperto per ferie” koncertjén. Budapestre hazatérve a kamarakórus most az olasz tanszékén folytatja a munkát.

szombat, november 04, 2006

Charpentier




Legutóbb Charpentier Te Deumában működtünk közre. A koncertet a Hubay Jenő zeneiskola szervezte, most adtak át a 15. kerületben egy új koncerttermet, ennek a megnyitó díszelőadásán szerepeltünk. Az oratórimhoz igen nagy előadó apparátus köllött: négy kórusból állt elő az összkar, Hubay Jenő Ifjúsági Zenekar pedig a zeneiskola tanáraival egészült ki. Jó nagyot szólt... "Esperienza speciale" volt, már csak azért is, mert mi általában kamarakórus vagyunk, és a többség életében először csinált ilyet, reméljük, nem utoljára....
Most készülünk az önálló , karácsonyi koncert(ek)re.

1 Comments:

Anonymous Névtelen said...

Charpentier Te Deumának előadásáról inkább nem beszélnék, a véleményemet úgyis ismeritek (főleg a basszuskörnyéki tagok). a karácsonyi koncert(ek)et várom, remélem, nem merülök feledésbe a meghívók osztogatásánál vagy az egyéb helyeken való reklámozáskor.
engedjétek meg, hogy megköszönjem Nektek, akik eljöttetek a Discantus-koncertre (: köszönöm). remélem, nem le- (vagy el)hangolva mentetek haza.
a balaggiO

11:47 du.  

Megjegyzés küldése

<< Home